4 juli – Seizoensafsluiting gaat door!!!

EXTRA BERICHT!!!
OPGAVE TM WOENSDAG 1 JULI!!! AFSLUITING SEIZOEN
2019/202

Nu de regels versoepeld worden per 1 juli gaat de afsluiting definitief door!!! Heb je je nog niet opgegeven? Je mag je als jeugdlid ook opgeven voor het HKJT met een ander jeugdlid/familie/vriend/vriendin! F’jes t/m de A’ers die lid zijn van KV Hoogkerk/Nic. kunnen zich middels het formulier aanmelden!

LET OP:
Inloop vanaf 12.30 uur
Start 13.00 uur!
Opgave middels link onder aan de pagina! Inschrijfkosten: € 2,- per koppel.

BARBECUE

VANAF 16 UUR INLOOP BBQ/AFSLUITING
START BBQ OM 16.30 UUR- EINDE AFSLUITING 23.00 UUR
Kosten BBQ € 7,50 voor volwassenen, € 5,- voor kinderen t/m D’ers.
Na het sportieve deel is het tijd voor de inwendige mens! Geef je op voor de BBQ en eet en drink gezellig op ons corona-proof terras onder het genot van leuke muziek.

Alleen leden, ouders en partners van leden en sponsoren mogen zich middels de link opgeven!!  https://forms.gle/9TfAdSZ9i7MUStcv5
Opgave t/m woensdag 1 juli!!!

Ook als je niet meedoet maar wel wilt komen als toeschouwer dien je je op te geven! Geen toegang tot het sportpark zonder opgave en controle bij het hek!

Let op: alle regels gesteld door het ministerie mbt horeca en terrassen zullen worden nageleefd! Wij vragen hiervoor ieders begrip en medewerking zodat we toch nog met zijn allen op een leuke manier de zomer in kunnen luiden!

We werken deze dag met muntjes die middels pin of contante betaling aan de bar gekocht kunnen worden. Kaarten mogen niet worden gebruikt!