Bloemenactie KV Hoogkerk uitgesteld

Ivm het Covid-19 virus is de actie uitgesteld tot een nader te bepalen datum. We  hopen vanuit het VAC dat al onze ijsberen en aanhang gezond blijven, in contact op afstand,  zich aan de regels houden en thuis in beweging blijven!

Tip challenges op Facebook  NL korfbal!! Maak een filmpje en post!

Graag #KVHoogkerk en #VAC taggen!

We gaan dit met zijn allen verslaan en zien elkaar weer op het veld!

#stayathome #flattenthecurve

Namens alle VAC’ers

Groeten,
Margriet

Het is voorjaar!

Wat is het voorjaar zonder geraniums

Wat is moederdag zonder een bloemetje?

De actie ziet er als volgt uit:

• Elk spelend (jeugd)lid krijgt een bestelformulier van zijn/haar trainer waarop de namen, adressen en bestellingen vermeld kunnen worden.
  • Het bestelformulier kun je t/m zaterdag 28 maart inleveren in de kantine of mailen naar vac@kvhoogkerk.com.
  • De bestelde bloemen en het geld kunnen op woensdag 6 mei tussen 17:00 en 19:00 uur worden opgehaald en gebracht in de kantine zodat je nog voor Moederdag kunt bezorgen.
  • Iedereen krijgt indien gewenst voor elke verkochte plant € 0,10 provisie.
  • Hanging baskets en perkplanten zijn niet per kleur te bestellen. Deze komen in diverse kleuren binnen.
  • Hanging baskets L – mix van 4 planten per basket – met waterreservoir
  • Perkplanten: dit zullen uiteraard wel de goedlopende soorten zijn zoals Petunia, Calibrachoa, Bacopa, Verbena, Lobelia enz. een mix van verschillende soorten en kleuren.

Jij doet toch ook mee?

Geen bestelformulier ontvangen?
Het formulier is hier te downloaden Bestellijst bloemenactie 2020 en in de kantine liggen een aantal extra bestellijsten.

Prijzen:
Geraniums en perkplanten € 1,75 per stuk 3 voor € 5,-