Zoals menig sportvereniging in Nederland kan ook KV Hoogkerk wel een extra centje gebruiken. Hiervoor hebben diverse verenigingen een “Club van 50”. Zo ook KV Hoogkerk. De leden van deze “Club van 50” doneren uit liefde voor de club jaarlijks € 50,=. In ruil daarvoor wordt hun naam dan vermeld op een bord in de kantine.

In de kantine is een nieuw bord, aangeboden door Bouwadviesbureau Raatjes, opgehangen met daarop de namen van de huidige leden van de “Club van 50”. Het bord biedt voldoende plek voor nieuwe leden. Draag jij de club ook een warm hart toe en wil je ook vermeld worden op het bord, meld je dan aan via bestuur@kvhoogkerk.com.

Het is natuurlijk ook mogelijk om als team, familie, bedrijf of anderszins vermeld te staan op het bord.

Huidige Club van 50 leden:

• Sjoerd Huising
  • Fam. Huizinga