G-Korfbal bij KV Hoogkerk

G-korfbal is korfbal voor mensen met een verstandelijke beperking. Het doel is om verstandelijk gehandicapten zelfvertrouwen te laten ontwikkelen en vreugde te bezorgen. Daarnaast verbetert door beweging de conditie en werken de sociale contacten positief! Omdat we bij Korfbal vereniging Hoogkerk vinden dat iedereen een kans hoort te krijgen om te korfballen, hebben we in 2020 een G-korfbalteam opgericht. Iedereen met een verstandelijke of licht lichamelijke beperking, die niet in een regulier sportteam kan functioneren, kan terecht bij Korfbal vereniging Hoogkerk .

Het G-korfbalteam traint iedere zaterdag van 09.30-10.30 uur, onder leiding van een groep enthousiaste trainers. De trainingen zijn uiteraard aangepast aan de mogelijkheden van de korfballers en er wordt rekening gehouden met beperkingen.

Bent u voor uw kind op zoek naar een leuke en sportieve omgeving waar uw kind de kans krijgt om te sporten onder begeleiding van enthousiaste begeleiders, kom dan korfballen bij Korfbal vereniging Hoogkerk! Wij zijn te bereiken op g-korfbal@kvhoogkerk.nl