KVH Oliebollen actie -Bestelformulier

Lieve leden, oud-leden, ouders, vrienden en andere belangstellenden,
Dit jaar kregen wij het unieke aanbod om vanuit Albert Heijn Hoogkerk heerlijke verse oliebollen te gaan verkopen van onze nieuwe Bakkerij Hoekstra die in 2022 officieel gaat openen in Hoogkerk!
Op donderdag 30 en vrijdag 31 december staan we in de hal van de Albert Heijn met een kraam. We verkopen zowel per bestelling als los maar voor losse verkoop geldt op=op!
10 stuks voor 8 euro! (oliebollen, krentenbollen of een mix)
U kunt online middels dit formulier bestellen en een dag en tijdvak aangeven. Bij de kraam kunt u zowel contant als per pin betalen. We hopen uiteraard dat jullie in grote getale gaan bestellen!
Wanneer:
  • 30 december van 10-17 uur
  • 31 december van 8-17 uur
bestellingen kunnen worden opgehaald op 30 december tussen 10-17 uur en op 31 december tussen 8-15 uur.
U steunt toch ook onze vereniging? Voor nu wensen wij jullie hele fijne kerstdagen en hopen we elkaar te zien op 30 of 31 december!
Onderstaande link mag uiteraard gedeeld worden met vrienden, familie, buren en collega’s!