Nic./Hoogkerk A1 doet even iets anders dan korfballen

Op zaterdag 31 oktober had ons team (A1) een teamuitje. Dit werd helemaal door Patrick en Edwin (trainer / coach) georganiseerd. Wat dit voor activiteit was, bleef voor het team een verrassing.

Toen we zaterdag bij de zaal in Hoogkerk aankwamen, kregen we de opdracht zo veel mogelijk spullen uit de berging te halen, waar we ons achter zouden kunnen verstoppen. Toen dit klaar stond, werden de bogen, pijlen en maskers tevoorschijn gehaald; we gingen Archery Tag doen!

Archery Tag is een sport die lijkt op trefbal, lasergamen of paintball, gespeeld met bogen en pijlen met schuim. Je hebt 2 teams en het doel is om elkaars pion te roven. Word je geraakt door een pijl, dan ben je af en moet je buiten het speelveld eerst een target raken, voordat je weer mee mag doen.

Er werden 2 teams gevormd en de pionnen werden verstopt. Hierna konden we beginnen. Coach en trainer deden enthousiast mee! Bij dit spel is samenwerken als team belangrijk. Hierdoor was het een perfecte teamactiviteit.

Het team van Edwin bestond uit Britt, Yaël, Josh, Luke en Rob. Het team van Patrick bestond uit Kees, Marjolein, Chiara, Koert en Marrith.

Koert was de fanatiekste verdediger en Kees en Marjolein gingen steeds in de aanval onder dekking van Chiara, Marrith en Patrick. Het andere team had aan het begin geen tactiek. De eerste 2 rondes werden dan ook door het team van Patrick gewonnen. Tot ronde 3. Toen bedacht team Edwin een goede strategie. Zodra zij wisten waar de pion lag, gingen zij hier met zijn allen naartoe. Het was onmogelijk om ze dan allemaal te raken. Deze ronde wonnen zij dan ook. In totaal hebben we 6 potjes gespeeld, waarvan er 5 werden gewonnen door het team van Patrick. Een dikke overwinning dus!

Het teamuitje was een enorm succes!

Marrith Sinnema