Rabobank Clubkas Campagne

UW STEM IS GOUD (eigenlijk geld) WAARD VOOR KV Hoogkerk!

Rabobank draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Ook KV Hoogkerk doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

STEMMEN

Van 5 t/m 25 oktober 2020 mogen leden van de Rabobank drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij KV Hoogkerk ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

OPROEP AAN ALLE LEDEN

Het is voor KV Hoogkerk heel belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het organiseren van leuke korfbaltrainingen en wedstrijden in de komende jaren en daarnaast is het belangrijk een financiële buffer te creëren i.v.m. de coronacrisis.
Het zou fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden (als zij lid zijn van de Rabobank) stemmen geven aan KV Hoogkerk tijdens de Clubkas Campagne.

Lid van de Rabobank? Breng dan vanaf 5 oktober uw stem uit op: www.clubkascampagne.nl/gvs

Bedankt voor uw steun!