Verslag KV Hoogkerk 1 – De Granaet 1

Afgelopen zaterdag 7 december zijn het eerste en het tweede van Hoogkerk naar Dokkum afgereisd. Hier namen zij het op tegen De Granaet. Het tweede van Hoogkerk nam het op tegen De Granaet 2. Op het veld zijn zij elkaar al tegengekomen en toen werd er gewonnen door Hoogkerk met 22-18. Het tweede heeft een goede eerste helft gespeeld. Met veel goals van onder andere Oscar en Johannes stonden zij in de rust met 8-17 voor. Na de rust liep De Granaet nog iets in, maar Hoogkerk ging de wedstrijd niet meer weggeven. De eindstand was 16-24.

Het eerste van Hoogkerk nam het op tegen De Granaet 1. Ook het eerste heeft het op het veld al tegen dit team opgenomen en gewonnen met 22-17. Hoogkerk speelde in de eerste helft goed en kwam al snel voor te staan, maar toch kon er nog meer energie geleverd worden. In de rust gaf het scorebord 9-15 aan. Na de rust wist de Graneat het gat iets kleiner te maken naar 12-16, echter liep Hoogkerk daarna weer uit. Er werden veel doelpunten gemaakt en dit leidde tot een eindstand van 15-27.
De Granaet ging voor een revanche, maar Hoogkerk wist de wedstrijd binnen te halen. 4 punten werden dus mee terug genomen naar Hoogkerk!

Volgende week spelen beide teams thuis. Het tweede om 18:15 tegen Drachten/van der Wiel 3 en het eerste om 19:45 tegen ROG 1. Wij zien u graag in de sporthal van Hoogkerk om ons te supporten!