Verslag KV Hoogkerk – Club Brothers (19.09.20)

Afgelopen zaterdag mocht Hoogkerk alweer de tweede thuiswedstrijd van het seizoen spelen.

Het tweede mocht beginnen tegen het ervaren 4e team van de Wâlden. Na een lastige wedstrijd vorige week tegen een vergelijkbaar ervaren team was het belangrijk om dit keer punten te scoren. In de eerste helft lukte het om mee te komen, en bij rust was de stand dan ook 8-8. In de tweede helft ging het lastiger en werd het gat groter. In het laatste kwart werd nog een laatste poging gedaan terug te komen er werd het nog erg spannend, maar uiteindelijk bleek De Wâlden 4 met één  punt verschil te sterk. Eindstand 14-15

Het eerste mocht het opnemen tegen stadgenoot Club Brothers. Na het gelijkspel tegen ZKC vorige week was het ook hier zaak om nu de volle twee punten te pakken. Hoogkerk bleek al snel sterker, hoewel dit niet gelijk in de stand te zien was. Echter later in de eerste helft wist Hoogkerk een gat te slaan. Bij rust was de stand 9-4. In  het begin van de tweede helft werd de goede lijn doorgetrokken en bleef het verschil toenemen.
Maar CB wist zich richting het laatste kwartier te herpakken begon terug te klimmen richting een paar punten verschil van Hoogkerk, wat zelf wat uit het spel geraakt was. In de laatste minuten werd alsnog door een aantal sterke aanvallen en goals beslist in het voordeel van Hoogkerk, wat met 19-16 wist te winnen. Hierdoor doet het eerste nog steeds bovenin mee in strijd om promotie.

Volgende week mag er wederom bij zowel Hoogkerk 1 en 2 thuis gespeeld worden tegen SIOS 1 en CSL 3. Dus kom (veilig) kijken!