Verslag KV Hoogkerk – Flamingo’s

Vandaag moest de selectie van Hoogkerk thuis tegen de Flamingo’s. Het 2e startte als eerste. De wedstrijd begon met een doorloopbal van Roy en zo kwam het 2e gelijk al op een voorsprong van 1-0. In het begin van de eerste helft ging het gelijk op totdat de Flamingo’s de voorsprong pakten. Ze gingen de rust in met een voorsprong van 7-10.
Na de rust had Hoogkerk het aanvallend lastig, maar was verdedigend sterk. De verdediging hielt het goed dicht zodat het verschil niet groter zou worden. Toch wisten de Flamingo’s meer te scoren dan Hoogkerk, hierdoor eindigde de wedstrijd met 18-21. Ondanks het verlies van het 2e, heeft het 2e een goede pot gespeeld en kijken uit naar de volgende wedstrijd tegen De Graneat.

Het 1e van Hoogkerk begon de wedstrijd sterk. Door een actie van Manon kregen ze een strafworp mee. Erik zette door deze strafworp het 1e op een 1-0 voorsprong. Al snel in de wedstrijd zag je dat het 1e van Hoogkerk sterker was dan het 1e van de Flamingo’s. Dit uitte zich in een dikke voorsprong. De voorsprong kwam onder andere door Oscar met zijn 10 goals!
Na een lastige wedstrijd tegen Oranje Zwart en DTG heeft Hoogkerk de smaak weer te pakken. Dit was te zien in deze uitslag, 30-17.