Verslag KV Hoogkerk – Sios (03.10.20)

Afgelopen zaterdag was het voor het publiek anders dan anders. Er kon helaas niet worden meegekeken aan de kant en de aanmoediging werd dan ook zeker gemist door de spelers. Gelukkig kon er wel worden meegekeken via livestreams!

Op zaterdag 3 oktober mocht Hoogkerk 2 het opnemen tegen Flamingo’s 2. Het eerste deel van de eerste helft vielen de schoten bij Hoogkerk niet in tegenstelling tot bij de Flamingo’s. Het tweede deel werd er vol gas gegeven wat alsnog resulteerde in een ruststand van 8-6. Na de rust werd er veel gegeven door Hoogkerk maar helaas viel de goal nog steeds niet. Na 10 minuten spelen viel dan eindelijk de eerste goal en werd er het uiteindelijk gelijk, 8-8. Hierna kon Hoogkerk uitlopen naar een stand van 8-9, echter was uitlopen naar een gat van twee goals lastig. Tot een stand van 10-10 ging het gelijk op en 4 minuten voor tijd was de stand 10-11. Daarna is Hoogkerk uitgelopen naar 10-14 en hebben ze de wedstrijd binnengesleept. Dit hebben zij gedaan door rustige aanvallen op te zetten en netjes te verdedigen.

Het eerste van Hoogkerk nam het op tegen SIOS 1. Onder slechte weersomstandigheden werd er aan de wedstrijd begonnen. Hoogkerk kwam gelijk achter te staan in de eerste minuten en had ook moeite om vervolgens bij te blijven. Hierdoor werd er met een achterstand de rust ingegaan. De tweede helft werd er nog gevochten voor de punten, maar dit mocht helaas niet baten. Ondanks de terugkomst de laatste paar minuten van 12-8 naar 12-11, is de wedstrijd niet binnengehaald.

Komende zaterdag, 10 oktober, spelen beide teams thuis. Het tweede speelt om 14.30 tegen De Granaet 2 en het eerste om 16.00 tegen De Granaet 1. Wij hopen dat u ook deze keer mee kijkt via de livestream!